Apropo.hr
English Hrvatski

Kolačići & Zaštita privatnosti

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke s podacima koje se pohranjuju na korisnikovom računalu prilikom posjeta određenoj web stranici. Kolačići omogućuju web stranici da prikuplja i pohranjuje informacije o korisnikovoj web aktivnosti i opremi, te ovisno o vrsti podataka koje sadrže i načinu na koji se šalju web pregledniku, mogu se koristiti za prepoznavanje individualnih korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Aktivno koristimo kolačiće kako bismo zabilježili na koji način korisnik koristi našu web stranicu. To nam pomaže u određivanju popularnih i manje popularnih stranica i omogućuje nam da saznamo što trebamo poboljšati ili ažurirati. Korištenjem i pregledavanjem web stranice Apropo.hr pristajete na kolačiće koji se koriste u skladu s našim pravilima. Ako ne pristajete, morate onemogućiti kolačiće ili se suzdržati od korištenja Apropo.hr web stranice.

Kako mogu onemogućiti kolačiće?

Možete odabrati dopuštenje, blokiranje ili brisanje kolačića instaliranih na vašem računalu podešavanjem postavki web preglednika koji koristite. Napominjemo da to može ograničiti vašu mogućnost posjeta određenim dijelovima web stranice ili korištenje neke od naših usluga. Dodatne informacije o upravljanju kolačićima u pregledniku koje koristite potražite u korisničkim uputama vašeg preglednika.

Zaštita privatnosti

Zaštita vaših osobnih podataka nam je vrlo važna. Što se tiče prikupljanja ili korištenja vaših osobnih podataka, to činimo pod odgovarajućim hrvatskim i europskim zakonima o zaštiti podataka. Vaši osobni podatci koje nam aktivno ustupite (prilikom registracije ili kontakt formulara), služe isključivo za provedbu naših usluga. Nećemo otkrivati, prodavati, niti iznajmljivati ​​vaše osobne podatke trećoj strani.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog doživljaja.
Korištenjem ove web stranice prihvaćate sve kolačiće u skladu s našom zaštitom privatnosti.
Zatvori
© 2012-2018 Apropo.hr. Sva prava pridržana.